Campings in Tirol

Wie naar Oostenrijk gaat komt er niet onderuit om op zijn minst een kijkje een Tirol te namen, het populairste vakantiegebied in Oostenrijk. Het gebied strekt zich uit van St Anton Am Arlberg (nét niet Lech) in het westen tot aan Lienz in het oosten. Midden in het gebied ligt de mooie stad Innsbruck, op zichzelf al een bezoekje waard.

bekijk op de kaart Er is in de bergen van het gebied zo ongelofelijk veel moois te vinden en te doen: wandelen, mountainbiken of fietsen, klimmen in de natuur of in een klimpark, zwemmen in een van de meren. Of natuurlijk gewoon slenteren door een van de gezellige dorpen.

overzichtskaart

campings in dit gebied

Dat is te veel om te tonen.
zoom

Check Visittirol.nl, een uitstekende plek om je vakantie voor te bereiden Verspreid over het hele gebied zijn enkele tientallen campings te vinden. Als je wat luxe om je heen wilt kun je bijvoorbeeld terecht bij Camping Aufenfeld in het Zillertal, een stuk ten oosten van Innsbruck. Het is vrij forse camping met veel faciliteiten: een zwembad en zwemvijver, animatie, restaurant, verschillende speeltuinen en zelfs een klimhal. Of neem een kijkje bij Tirol Camp verder naar het oosten, in de Kitzbüheler Alpen. Ook deze camping is vrij fors en heeft veel luxe te bieden, zoals een zwembad, wellness en een restaurant in een klassiek Tiroler jasje.

TirolTirol

Heb je liever een kleine camping zonder toeters en bellen, kijk dan bijvoorbeeld even naar Camping Hochzillertal (45 plekken, in het oostelijke deel), of Camping Edelweiss (70 plekken, westelijk). Camping Edelweiss is relatief eenvoudig, maar je kunt er nog steeds na een bergwandeling in het restaurant gaan zitten voor een stevige hap.

Meer campings in Tirol vind je hieronder!

Campings:

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen.

Geef ook je mening

De Pyreneeën

De Pyreneeën: een indrukwekkend, ongerept gebergte. Maar.. te ver weg voor een kampeervakantie?