OO

Campings bij de Aachensee

kaart
Oostenrijk
campings (2)

bekijk op de grote kaart Aachensee in Tirol is een mooi meer in een vriendelijke omgeving, met de twee dorpjes Pertisau en Maurach vlakbij. Je kunt er een boottocht maken, mooie routes autorijden of wandelen, en zwemmen in het meer. Kijk bijvoorbeeld eens in het charmante, ontspannen Pertisau naar de ligweide aan het meer uitstekend geschikt voor kinderen.

Aachensee Tirol

Bij het meer liggen twee campings: het meest noordelijk, vlak aan het water vind je, Camping Schwarzenau. Wat zuidelijker vind je Camping Wimmer. Beiden liggen ook vlakbij de doorgaande weg - daar is hier met de beperkte ruimte tussen bergen en water eigenlijk geen ontkomen aan.

Gevonden campings: 2

Met een centrale ligging is onze camping ideaal voor uw familievakantie. De cursus ligt direct aan de prachtige Achensee met tal van regionale recreatieve activiteiten en winkelmogelijkheden in de dir... >>
Achensee Camping Schwarzenau TirolAachenkirch
70 plaatsen
  • speelgelegenheid
  • toegang tot natuurwater
  • geopend tijdens de winter
Onze Achensee Camping Schwarzenau is het hele jaar door. Het ligt direct aan de oever van de Achensee, genesteld tussen de bergen Rofan en Karwendel, idyllisch, te midden van een prachtig gemengd bosg... >>

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.