DK

Vakantie in Denemarken

Denemarken is een heerlijk land waar veel moois te vinden is. Van de uitgestrekte stranden in het westen tot het heuvelachtige landschap aan de oostkant, tot de rotskusten van Bornholm. Het is een uitstekend land om te watersporten, wandelen of fietsen, of gewoon rond te toeren en te genieten van de kustlijn en mooie oude stadjes en haventjes.

Denemarken 2019

Denemarken's hoofdstad Kopenhagen is onlangs door Lonely Planet uitgeroepen tot de nummer één stad om te bezoeken in de wereld. Camp Adventure in Haslev (Seeland), is een klimpark waar je ook in het bos mag kamperen, dat dit jaar een spectaculaire nieuwe uitkijktoren opent. En in Billund heeft Legoland een nieuw kasteelhotel geopend - overnachten geheel in LEGO-stijl (maar een camping ergens in de omgeving kan natuurlijk ook). Of, als dat je allemaal niet zo erg interesseert: je kunt in Denemarken natuurlijk ook altijd terecht voor strand, zee en frisse lucht.

Kleine campings in Denemarken

Op zoek naar de kleine plekjes in Denemarken? Kijk hier even rond.

meer info en campings

Zoek op de naam van de camping, omschrijving, regio en plaatsnaam:

Tips?

Onze gegevens worden dagelijks bijgewerkt en verbeterd en we zijn altijd op zoek naar meer informatie. Heb je campingtips? Mail ons!