Vergeet de Cevennen niet

Een van die gebieden die makkelijk over het hoofd gezien worden zijn de Cevennen, aan de zuidoostkant van het Centraal Massief, niet ver van de Ardèche. Je vindt er ondermeer de Gorges du Tarn en Gorges de la Jonte; het natuurgebied Parc National des Cévennes; de Grotte de Trabuc; uitstekende wandelmogelijkheden in ongerept landschap; en mooie dorpjes en stadjes. Al met al meer dan voldoende om er een geslaagde vakantie door te brengen. Campings zijn er natuurlijk ook, van Camping La Croix Clémentine (groot en luxueus) tot bijvoorbeeld Camping Le Mas Cauvy (klein en kalm). Een overzicht van campings in de Cevennen vind je hier op de kaart.

Denemarken!

Denemarken is een heerlijk land waar veel moois te vinden is. Van de uitgestrekte stranden in het westen tot het heuvelachtige landschap aan de oostkant, tot de rotskusten van Bornholm. Het is een uitstekend land om te watersporten, wandelen of fietsen, of gewoon rond te toeren en te genieten van de kustlijn en mooie oude stadjes en haventjes.

Kleine campings in Denemarken

Op zoek naar de kleine plekjes in Denemarken? Kijk hier even rond.

meer info en campings

Tips?

Onze gegevens worden dagelijks bijgewerkt en verbeterd en we zijn altijd op zoek naar meer informatie. Heb je campingtips? Mail ons!