FR

Een rustige camping in de heuvels van noordelijk Bretagne Niet ver van de kust, verscholen tussen de heuvels van het Bretonse land en halfweg tussen Saint-Malo en Saint-Brieuc, ligt Camping La Vallée, een relatief eenvoudige maar erg innemende camping.

bekijk op de kaart

Zomer 2019 is onderweg

De zomer van 2019 komt snel dichterbij. Als straks de zomer begint schijnt de zon weer op het mooiste dat Frankrijk te bieden heeft: de Alpen, de Provence, de woeste Pyreneeën, de luxe Cote d'Azur, de uitgestrekte stranden van de westkust en de vele fraaie meren. De avonden zijn weer lang, gevuld met barbecues, de lokale wijn en het geluid van kinderen die het uiterste uit de dag halen in de speeltuin van de camping.
Waar en hoe je ook gaat kamperen, wij wensen je alvast veel voorpret en we hopen dat wij je ook dit jaar weer kunnen helpen bij het vinden van die ene heerlijke camping.

3 rustige, kleine campings, mét een zwembad(je)
Ook op een eenvoudige, kleine camping wil je wel eens wat afkoeling.
Camping Le Bioley in de Alpen
Camping Moulin de Pradelle in de Drôme
Domaine des Mathevies in de Dordogne
...ok, vier dan: Camping Belle Roche in Isère

Wat neem je mee als je gaat kamperen?

Weleens iets vergeten op vakantie? Lastig. En niet nodig, want op Samoon.nl vul je in hoe je vakantie eruit ziet en je krijgt een paklijst op maat. Alleen voor jezelf of voor meerdere personen, dus ook geschikt als je met het hele gezin op vakantie gaat.

Samoon.nl

CityKamp van Huttopia

Kamperen in een natuurlijke omgeving én dichtbij de mooiste steden van Frankrijk: vijf kwaliteitscampings van CityKamp bieden volledig ingerichte accommodaties bij Parijs, Lyon, Straatsburg, Colmar en Angers. Je vindt ze hier op de kaart.

Vergeet de Cevennen niet

De Cevennen, aan de zuidoostkant van het Centraal Massief, niet ver van de Ardèche, worden makkelijk over het hoofd gezien. Je vindt er ondermeer de Gorges du Tarn en Gorges de la Jonte; het natuurgebied Parc National des Cévennes; de Grotte de Trabuc; uitstekende wandelmogelijkheden in ongerept landschap; en mooie dorpjes en stadjes. Al met al meer dan voldoende om er een geslaagde vakantie door te brengen. Campings zijn er natuurlijk ook, van Camping La Croix Clémentine (groot en luxueus) tot bijvoorbeeld Camping Le Mas Cauvy (klein en kalm). Een overzicht van campings in de Cevennen vind je hier op de kaart.

Veelbekeken in Hauts-de-Seine...

Camping Lou P'Tit Poun
Camping Lou P'Tit Poun, Saint Martin De Seig

Huur een safaritent in Frankrijk

Door heel Frankrijk vind je tegenwoordig campings die safaritenten verhuren. En vaak is dat niet zomaar een bungalowtent, maar een grote canvastent voorzien van flink veel gemakken. Dus als je eens aan 'glamping' wilt doen, bekijk dan vooral ons overzicht van campings met safaritenten.

Rustig kamperen

Niet iedereen houdt van grote campings met tropisch zwemparadijs, glijbaan, snackbar en een disco.

meer info en campings

Zoek op de naam van de camping, omschrijving, regio en plaatsnaam:

Tips?

Onze gegevens worden dagelijks bijgewerkt en verbeterd en we zijn altijd op zoek naar meer informatie. Heb je campingtips? Mail ons!