FR
Kleine, luxe camping in Biron, Dordogne:

Castelwood Vacances ****  (bekijk detailkaart)

Castelwood Vacances, Biron03-2020 | Bij Castelwood is het de rust waarvoor u komt! Gelegen in het bos, biedt het ecologische domein huisjes te huur op het platteland voor een vakantie die rijmt met ontspanning. Een bos, het geluid van de bladeren en het lied van de uil, de sterren als het donker is en de zachte schaduw gedurende de dag, Castelwood is een juweel van de natuur en het bos, een omhullend kader. De kinderen dartelen veilig en uw vakantie verloopt langzaam. Onze huisjes liggen in het bos. Beschut door de bomen vormen ze een herlijke cocon. Nieuw-Zeelandse stijl voor buiten, ze bieden elk een overdekt terras van 15 m2. Een fijne plek om te zitten voor een aperitiefje, na een dag verkennen van de dorpen van de Dordogne - de mooiste dorpen van Frankrijk! Binnen biedt 50 m2 u alle comfort voor uw vakantie. Onze chalets hebben een Perigord-stijl. De mezzanine met uitzicht op de woonkamer biedt gezelligheid. De verhuur van onze chalets is optimaal voor vier personen, maar is mogelijk tot zes personen. Een slaa >>

Kenmerken

zwembad
speelgelegenheid
verhuur van huisjes
Tip: Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

Lieu-dit Les Marios
24540 Biron
Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

websitecontact

(t) +33553579608

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Aanbod en beschikbaarheid

Vandaag is het: 31-03-2020

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Niks vergeten op vakantie?

Vertel ons waarheen je gaat; hoe, wanneer en wat je wilt doen, dan helpen wij bedenken wat je moet meenemen op reis. Samoon.nl maakt persoonlijke paklijsten voor jou en je gezin.

Reacties op deze camping

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping