FR
Kleine, eenvoudige camping in Beaumont, Ardèche:

Camping Le Relais Des Brison **  (bekijk detailkaart)

12-2020 | In het zuiden van de Ardèche, aan de rand van een beschermde rivier, verwelkomen wij u voor een rustig en ontspannen uitje. Bezorgd over de kwaliteit van het leven die we met u hopen te delen, zult u in het hart van onze zonovergoten vallei het rijke en fascinerende erfgoed van de Cevennen ontdekken. >>

Kenmerken
  • verhuur van huisjes
  • verhuur van (sta)caravans
  • toegang tot natuurwater
Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

Relais des Brison
07110 Beaumont
Ardèche, Auvergne-Rhône-Alpes

websitecontact

(t) +33671388935

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Aanbod en beschikbaarheid

Camping Le Relais Des Brison, Beaumont

Meer over Camping Le Relais Des Brison

Ver achter in het dal van de Baume, tussen het weelderige groen en vlakbij de rivier, ligt camping Le Relais des Brison. De camping is eenvoudig: er is een barretje, sanitair en een barbecue en dat is het zo ongeveer. Je zult het zonder zwembad moeten doen. Maar wie maalt daarom als je een prachtige rivier vlakbij hebt? Je moet weliswaar een klein weggetje oversteken om er te komen, maar daar rijdt zelden een auto, en eenmaal bij de rivier heb je een prettig, vlak terrein met de nodige schaduw, langs het kabbelende water. De weg ernaartoe vanaf Joyeuse is overigens ook prachtig, ik zou met plezier elke dag op en neer gaan voor de boodschappen, om nog eens door de groene hellingen en steile rotswanden langs de rivier te kunnen rijden. De camping is met mooie terrassen tegen de heuvel aangelegd. Helemaal bovenaan staat een handvol mobil-homes en daar zou het misschien net iets mooier kunnen zijn, maar regel voor jezelf een van de schaduwrijke plekken in het lagere deel en je zit helemaal goed.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Reacties op deze camping

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping