FR
Kleine, eenvoudige camping in Villars, Dordogne:

Camping La Verte *  (bekijk detailkaart)

Camping La Verte, VillarsLa Verte is een kleinschalig vakantieverblijf in een voormalige boerderij, vlakbij het dorpje Villars, in een bosrijke omgeving. Op het terrein vindt u naast de twee safaritenten nog twee chambres d'hotes en twee gites: één voor maximaal 8 personen en één voor maximaal 2 personen. De safaritenten zijn volledig ingericht. Ieder heeft een eigen badkamer, met inloopdouche, toilet en wastafel. Deze staat vlak achter de tenten. Hier vindt u ook de afwasgelegenheid. De tenten zijn geplaatst op een houten vlonder van ruim 40m2. De sfeervolle tent is verdeeld in 3 compartimenten. In de slaapcompartimenten staan één tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. In het woongedeelte is een eethoek en een volledig ingerichte keukenhoek met 4-pitsgasplaat, koelkast en koffiezetapparaat. Alles is aanwezig voor 4 personen. Op het terras onder de luifel vindt u heerlijke stoelen en kunt u genieten van een prachtig uitzicht.De safaritenten zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Een babybedje kan, indien >>

Kenmerken

zwembad
verhuur van tenten
Tip: Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

Laschenaud
24530 Villars
Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

websitecontact

(t) +33553093448

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Niks vergeten op vakantie?

Vertel ons waarheen je gaat; hoe, wanneer en wat je wilt doen, dan helpen wij bedenken wat je moet meenemen op reis. Samoon.nl maakt persoonlijke paklijsten voor jou en je gezin.

Reacties op deze camping

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping

Te doen in de omgeving...

La Grotte de Villars

Prehistorische grot nabij Brantome

website