FR
Kleine camping in Die, Drôme:

Domaine du Mûrier  (bekijk detailkaart)

25 plaatsen

Domaine du Mûrier, DieIn een weelderig groene en stille omgeving, aan de oever van de rivier de Drôme, verwelkomen wij u voor een aangenaam verblijf op Domaine du Mûrier, een traditionele 16e eeuwse boerderij. U kunt bij ons verblijven op de natuurlijk aangelegde camping, voorzien van zeer ruime plaatsen (300 tot 400 m2) tussen de groene bebossing, of in één van onze drie drie-sterren gîtes. Vanaf de camping heeft u direct toegang over ons terrein naar de rivier de Drôme. Ideaal om te zwemmen en te ontspannen. >>

Adresgegevens

Chemin de Chandillon
26150 Die
Drôme, Auvergne-Rhône-Alpes

websitecontact

(t) +33475213016

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

We zijn genomineerd voor een Zoover Award!

Vind jij ook dat Kampeerkaart.nl die Zoover Award verdient? Stem dan op ons en maak kans op €2.000 aan vakantieboodschappen.

Domaine du Mûrier, Die

Kampeerkaart.nl bezocht deze camping in juni 2017

De plekken op Domaine du Mûrier zijn groot, sommigen kun je rustig enorm noemen. En er zijn grote open stukken op het terrein waar niet gekampeerd wordt. Daardoor krijgt het geheel een erg ruim en kalm karakter. En dat terwijl de camping zo ongeveer tegen het stadje Die aan ligt; daar kun je prima heen wandelen voor een terrasje of wat boodschappen. Maar eenmaal op de camping merk je daar niets van en overheerst de rust. Een zwembad heb je er niet, maar de camping geeft je wél directe toegang tot de rivier de Drôme. Er is verder een klein terrasje en een paar keer per week table d'hôte. Al met al een geweldige plek om te kamperen.

Reacties op deze camping

slecht

Graag wil ik toekomstige huurders van de gite l Archiane op DDM waarschuwen voor de (verborgen) gebreken en de onverschilligheid van de campingleiding om problemen op te lossen. De vaatwasser loopt over in de keuken en een natte vloer kan alleen worden voorkomen door het warmwater voor de gite geheel af te sluiten, de electrische kookplaat is al tijden defect, en het buitenterras is een miezerig slecht onderhouden kiezelveldje. Verder komt er bij buien grondwater omhoog in de slaapkamer. De klachten werden niet verholpen, de eigenaren waren op de hoogte maar lieten de klachten op hun beloop. We zijn enige dagen eerder vertrokken. De eigenaren namen niet de moeite om zich te verontschuldigen voor het voortdurende ongemak. Slecht management en niet bepaald klantgericht!
Door: Ton uit Nederland, camping bezocht in juni 2017

redelijk

camping geeft op 25 plaatsen. echter wij merkten dat camping overvol was en telde 45 bezette plaatsen. een nederlandse enclave met een ons kent ons mentaliteit. sanitair schoon, maar te weinig voor deze mensenmassa. omgeving mooi. geen 2de keer meer op deze camping
Door: bakker, camping bezocht in juni 2015

Ben je al eens op deze campings geweest?

geef je mening over deze camping

Vergeet je niks mee te nemen?

Vertel Samoon waarheen, wanneer en hoe je gaat. Dan maken wij voor jou én je kinderen een paklijst op maat.

Samoon.nl - paklijsten voor jouw vakantie