FR
Kleine camping in Saint Julien Labrousse, Ardèche:

Bastier  (bekijk detailkaart)

Bastier, Saint Julien Labrousse12-2019 | Bastier is een boerderij van ongeveer 250 jaar in de bosrijke omgeving in het centrum van de Ardèche in de buurt van St Julien Labrousse. Wij verhuren huisjes, een yurt (Mongoolse tent), een ruim houten chalet en een ruime caravan met houten dek. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze kamers en ontbijttafel. >>

Kenmerken
verhuur van tenten
verhuur van huisjes
Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

Bastier
07160 Saint Julien Labrousse
Ardèche, Auvergne-Rhône-Alpes

websitecontact

(t) +33475294245

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.
Bastier, Saint Julien Labrousse

Meer over Bastier

Iets zuidelijker dan Le Viaduc ligt de innemende boerencamping Bastier, in handen van Nederlandse eigenaren. Het is een kleine, eenvoudige camping met maar 12 plaatsen en enkele huuraccommodaties: je kunt er een yurt huren of gebruik maken van de mooi opgeknapte gite. De plekken liggen ver uit elkaar en hebben vaak een weids uitzicht over het dal. Bastier ligt op een mooie helling boven het dal, dichtbij Saint-Julien-Labrousse, waar je voor kleine boodschappen terecht kunt. De troeven van de camping zijn rust en ruimte. Bastien is goed geschikt voor wandelaars, er zijn uitstekende wandelmogelijkheden in de omgeving. Honden zijn toegestaan en je wordt bij aankomst enthousiast begroet door de vier honden van de camping zelf (een charmant clubje ongeregeld). Overigens heb je ondanks de eenvoud ‘s ochtends wél een broodservice. Oh, en als je kinderen hebt mogen ze ‘s ochtends de geit melken.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Reacties op deze camping

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping