Kleine, eenvoudige camping (en caravaneige) in La Cote-d'Aime, Savoie:

Camping Le Bioley *  (bekijk detailkaart)

35 plaatsen

Camping Le Bioley, La Cote-d'AimeIn het hart van de Tarentaise in de Savoie, halverwege tussen Moutiers en Bourg-Saint-Maurice aan de Versant du Soleil, met uitzicht op La Plagne net boven het dorp Aime, ligt het dorpje La Cote Aime. Camping Le Bioley is gelegen boven het dorp, in een natuurlijke en rustige omgeving voor een aangenaam verblijf in de bergen. >>

Kenmerken

zwembad
speelgelegenheid
snackbar
verhuur van huisjes
verhuur van (sta)caravans
geopend tijdens de winter
Tip: Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

La Petite Bergerie
73210 La Cote-d'Aime
Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes

websitecontact

(t) +33479097889

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.
Camping Le Bioley, La Cote-d'Aime

Kampeerkaart.nl bezocht deze camping in juli 2017

Niet ver van Bourg-Saint-Maurice, hoog op de hellingen boven het dorp Aime, ligt deze charmante kleine camping. Het is er vrij eenvoudig: er is een klein speeltuintje, een bescheiden zwembad, en je kunt er (stevige) pizza’s en friet eten. Maar simpel als het is: alles is uitstekend in orde, schoon en goed onderhouden. Er is voldoende groen, de plaatsen zijn ruim en de meeste hebben een schitterend panorama. De ligging is de sterkste kant van Le Bioley; je hebt niet zo heel vaak zo’n mooi uitzicht vanaf je kampeerplek, direct op het dal en de tegenoverliggende bergen. Tel daarbij op de vriendelijke eigenaren en de ideale ligging als uitvalsbasis voor de vele bergwandelingen in de buurt, en je hebt wat ons betreft een echte aanrader.

Reacties op deze camping

erg goed

Een prachtig plekje, behoorlijk hoog op de berg. Veel plaatsen met schitterend uitzicht over het dak. Vriendelijke eigenaren. Een petit-restaurant met pizza en frites. Klein maar leuk zwembad. Een goeie mix van Fransen, Nederlanders en een paar Belgen. Wat ons betreft een aanrader.
Door: Bob, camping bezocht in juli 2017

Ben je al eens op deze campings geweest?

geef je mening over deze camping

Vergeet je niks?

Vertel Samoon waarheen je gaat; hoe, wanneer en wat je wilt doen. Dan maakt Samoon voor jou én je kinderen een paklijst op maat.
Samoon.nl, paklijsten