FR
Middelgrote camping in Saint-Jean-de-Chevelu, Savoie:

Camping des Lacs ***  (bekijk detailkaart)

Camping des Lacs, Saint-Jean-de-Chevelu07-2020 | Onze camping ligt in een buitengewoon decor midden in de natuur aan de oevers van de meertjes van Saint Jean de Chevelu, aan de voet van de Dent du chat en dicht bij het meer van Bourjet en Aix les Bains met zijn zomerse activiteiten. Te midden van indrukwekkende bergenkunt u genieten van onze meren met zand-of grasstranden, zwemmen onder toezicht of deelneren aan diverse activiteiten ter plaatse of in de directe omgeving. >>

Kenmerken
speelgelegenheid
verhuur van (sta)caravans
toegang tot natuurwater
Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.
Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Reacties op deze camping

erg goed

de camping ligt erg rustig maar in de omgeving is veel te doen zoals het bij lac d bourget en de alpen,ook is de rhone vlakbij waar je fijn [vlak] kunt fietsen. We vonden de camping erg mooi gelegen en aangelegd,de plekken zijn ruim en er staan overal verschillende soorten bomen .Ook is het zwemwater van het meertje erg helder. De eigenaars van de camping zijn erg vriendelijk. Het is wel uitkijken met welke plaats je uitzoekt want aan het eind van de camping is er erg weinig verlichting. Er staan net buiten de campingpoort s'avonds wel af en toe hangjongeren die dan voor lawaai overlast kunnen zorgen.
Door: r bruinink, camping bezocht in augustus 2015

erg goed

Wij hebben de eerste 2 weken van juli op deze charmante camping doorgebracht samen met vrienden. Onze 2 kids (10 en 6 jaar) hebben zich uitstekend vermaakt met zwemmen in het mooie meer met pracht uitzicht op bergen en druivenvelden. Het meer heeft een leuk zandstrandje waar ze tot laat in de middag bouwde aan zandkastelen. Verder was er iedere ochtend animatie verzorgd door Jules, leuke enthousiaste jonge waar de kinderen graag heen gingen. Er werd voornamelijk geknutseld en gedansd. Wat een mooie omgeving. Wij hebben gewandeld o.a. rond en op col en Mont du Chat. Via Ferata is mogelijk, hebben wij niet gedaan ivm kind van 6 jaar. Verder gekanoëd in Chanaz, vergeet niet even door de leuke sraatjes te lopen. We hebben natuurgebied Les Cartreusse bezocht, mooi. Meerdere wijnboeren bezocht en natuurlijk geproefd, uit eten bij La Source (halverwege Col de Chat). Wij hadden een mobile home gehuurd, nummer 64A, stond een hele grote boom naast die zorgde voor schaduw tot 18 uur.
Door: konings, camping bezocht in juli 2013

goed

Alles goed verzorgd. Aardige mensen. Natuurwater vlakbij. Voordeel is ook dat de camping een beetje buiten de gebaande toeristische paden ligt, maar wel nog steeds Lac du Bourget en het meer van Annecy binnen rijafstand heeft liggen. Enige nadeel ligt niet aan de camping zelf, maar zijn de brommerjongeren die uit de omgeving ook op het meertje afkomen. Echt last heb je er niet van, maar het geeft soms toch wel wat veel geluid.
Door: Gabriel, camping bezocht in augustus 2011

goed

Het is niet helemaal mijn soort camping, van mij mag het eenvoudiger. Maar in zijn soort is het een hele goeie: niet te groot, schoon, vriendelijke eigenaren, leuk georganiseerd knutselen enzo voor de kinderen. En vooral goeie, ruime plaatsen. Niet allemaal even schaduwrijk, let daar wel even op. Het natuurwater aan de overkant van de weg is heerlijk.
Door: HenkD, camping bezocht in juli 2011

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping