FR
Middelgrote camping in Corcieux, Vosges:

Camping Au Mica ***  (bekijk detailkaart)

Camping Au Mica, Corcieux06-2020 | Een familiecamping in het hart van het Parc naturel régional des Ballons des Vosges, op zo’n 10 minuten van Gerardmer en dicht bij de Alsace). Kom naar deze gezellige familiecamping*** met verwarmd zwembad voor kinderen en volwassen op slechts 10 minuten van Gerardmer, de parel van de Vogezen, en op amper een half uurtje van de Alsace. >>

Kenmerken
zwembad
speelgelegenheid
bar, snacks
animatie voor kinderen
verhuur van tenten
verhuur van (sta)caravans
Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

8, route du Plafond
88430 Corcieux
Vosges, Grand Est

websitecontact

(t) +33769933056

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Aanbod en beschikbaarheid

Vandaag is het: 27-09-2020

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Reacties op deze camping

goed

Deze voormalige volwassenencamping is met ingang van seizoen 2016 een familiecamping, met nieuwe eigenaren Samuel en Andrea. De camping is gericht op jonge gezinnen en op (echt)paren, niet op tieners. De camping heeft goed schoongehouden sanitair, een bar/friterie, WIFI, elektra, bibliotheek (wandel-/fietsroutes), dagelijks vers brood, speelveld en trampoline en een beekje waar ook jonge kinderen veilig kunnen spelen. Naast de ruime staanplaatsen voor tenten, caravans en campers (geen dubbel-assers) ook verhuur van bijzondere accommodaties (glampingtent en verlengd wijnvat). Er is de kidsclub voor de kleintjes, wekelijkse wijnproeverij en gezamenlijke maaltijd. De eigenaren spreken Frans, Engels en Duits (Nederlands wordt geleerd). De eigenaren willen dat de rust wordt bewaard, daarom geen tienergroepen enz. Ondanks dat dit het eerste jaar is voor deze nieuwe eigenaars weten zij precies waar campinggasten op rekenen, en staan zij open voor verbeteringen en bieden ze waar nodig alle hulp!
Door: Henk, camping bezocht in juli 2016

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping

Te doen in de omgeving...

Château du Haut-Kœnigsbourg
website