FR
Kleine camping in Hauteluce, Savoie:

Camping d'Alpage Les Jorets  (bekijk detailkaart)

Camping d'Alpage Les Jorets, Hauteluce12-2019 | Op de alpine camping Les Jorets vindt u de ruimte, de geweldige natuur, de rust en de stilte... Hier is geen minigolf, zwembad, noch georganiseerde activiteiten, maar een authentieke omgeving van hoge bergweiden in berg met uitzicht op de Mont Blanc, 1750 m boven zeeniveau. >>

Adresgegevens

Les Jorets, Col de la Lezette
73620 Hauteluce
Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes

websitecontact

(t) +33682111409

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.
Camping d'Alpage Les Jorets, Hauteluce

Meer over Camping d'Alpage Les Jorets

Camping Alpage Les Jorets, nabij Hauteluce, is een juweeltje dat ik je niet wil onthouden, maar hij is niet voor iedereen. Het is een piepkleine, erg eenvoudige camping met zes plaatsen, hoog boven Les Saisies. Je komt er via een steile weg waarvan de eigenaren zeggen dat hij geschikt is voor alle voertuigen, maar of iedereen zich gemakkelijk voelt bij een helling van veertien procent vraag ik me af. Hoe dan ook, als je eenmaal boven bent sta je middenin een oase van rust en heb je een fantastisch uitzicht. De hele camping ademt het karakter van een chalet op een bergweide. Luxe zul je er niet vinden, maar degenen die een plek als deze weten te waarderen zullen daar niet zwaar aan tillen. (En mocht je toch even op een gezellig terras willen zitten, dan vind je beneden in het dal de toeristenplaats Les Saisies met alles erop en eraan.)

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Reacties op deze camping

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping