FR
Kleine camping in Arlebosc, Ardèche:

Camping Le Viaduc ***  (bekijk detailkaart)

11-2020 | Ontdek Camping Le Viaduc, gelegen aan de rand van de Doux. In het hart van een schiereiland gevormd door een grote lus van de rivier, biedt de site een ongerepte oever en zandstrand op natuurlijke wijze afgezet door de rivier. Toegankelijk vanuit de stad van Arlebosc via een kleine kronkelende weg van 2 km vindt. Wordt wakker in de ochtend met vogelgezang. Kijk in de schemering naar de roofvogels die vliegen over de berg of observeer misschien bevers in de rivier. >>

Kenmerken
  • speelgelegenheid
  • restaurant
  • verhuur van tenten
  • verhuur van huisjes
  • toegang tot natuurwater
Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

Le Banchet
07410 Arlebosc
Ardèche, Auvergne-Rhône-Alpes

websitecontact

(t) +33475067449

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Aanbod en beschikbaarheid

Meer over Camping Le Viaduc

Camping Le Viaduc (sinds 2017 nieuwe eigenaren) ligt in het noorden van de Ardeche, diep verscholen in het groen, onderin de vallei van de rivier de Doux. De rivier loopt prachtig in een bocht om de camping heen en je hebt op meerdere plekken directe toegang tot de rivier, met goede speelgelegenheid op de strandjes en in de rivier zelf. Zwemmen en dammen bouwen doe je er bijna als vanzelf. De omgeving is erg rustig: verkeer hoor je niet. De enige weg in de directe omgeving is de toegangsweg naar de camping zelf. Er zijn geen duidelijk afgebakende plekken, maar de camping is mooi aangelegd: ruim en er staat veel groen, dus er is gelegenheid genoeg voor een mooie plek voor jezelf. Onder de bomen vind je de nodige schaduw en ‘s avonds verdwijnt de zon vrij snel achter de heuvel zodat de camping kan afkoelen. Bovenaan de camping ligt het kleine restaurantje met een terras dat uitkijkt over de rivier. Naast vrije staanplaatsen zijn er hutten en tenten zijn te huur, waaronder ook yurts, eventueel compleet met ontbijt en diner.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Reacties op deze camping

erg goed

Fantastische camping met zeer ruime plaatsen in een idyllische omgeving. Hoewel er veel ruimte (speelplein) voorzien is voor de kleintjes heb je hier als “kinderloos” koppel geen hinder van. De eigenaars zijn zeer fijne mensen die er alles aan doen om het naar ieders zin te maken. Lekker eten tegen een economische prijs, op en top gastvrij. Zeker een aanrader!
Door: Bieke , camping bezocht in juli 2020

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping