FR
Middelgrote, luxe camping in Rousset, Hautes-Alpes:

Camping La Viste ****  (bekijk detailkaart)

Camping La Viste, Rousset01-2020 | Camping La Viste, gelegen in de Hautes-Alpes bij het meer van Serre Ponçon middenin een natuurgebied, biedt u alle gemakken van een 4-sterren camping. Om de toeristen te voldoen, is de camping geheel gerenoveerd: ontdek het nieuwe zwembad met waterglijbaan. >>

Kenmerken
zwembad
speelgelegenheid
restaurant, bar
verhuur van huisjes
verhuur van (sta)caravans
Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

Barrage Serre Ponçon
05190 Rousset
Hautes-Alpes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

websitecontact

(t) +33492544339

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.
Camping La Viste, Rousset

Meer over Camping La Viste

Aan de westkant van het Lac des Ecrins, even ten oosten van Espinasses, ligt La Viste. De camping is prachtig aangelegd, op een helling boven het meer, waardoor je op een deel van de staanplaatsen een schitterend uitzicht over het meer en de omliggende bergen hebt. Als je dat aantrekt, probeer dan een van de plekken aan de oostkant van de camping te reserveren. Het is wel goed om te weten dat die plekken meteen ook de minder beschutte zijn: schaduw zul je er grotendeels zelf moeten verzorgen. Of je kiest voor een plaats in het noordwestelijke gedeelte van het terrein, dat weinig uitzicht geeft maar wel prachtig beschut onder de bomen ligt. Het is hier eerlijk gezegd overal goed verblijven - het is maar wat je voorkeur heeft. Aan voorzieningen biedt de camping je ruim voldoende: een goed restaurant en terras met weer dat prachtige uitzicht, een mooi zwembad en goed onderhouden speeltuin.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Reacties op deze camping

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping