FR
Middelgrote, eenvoudige camping in Espenel, Drôme:

Camping La Clairette *  (bekijk detailkaart)

03-2020 | Eenvoudige, rustige camping in het hart van de Drôme-vallei. Gelegen aan de rivier, heet onze camping u welkom voor een rustige vakantie. Camping Clairette ligt in de semi-bergachtige regio Diois, in de gemeente Espenel, in buurt van Saillans. De plek is direct begrensd door de rivier de Drôme, waar u kunt zwemmen, kanoën, kajakken, vissen... In de omliggende bergen kunt u wandelen, mountainbiken, boomklimmen of klimmen... Wij verwelkomen u van 15 april tot 15 september, op een groot terrein waar u uw tent, caravan of camper kunt installeren. >>

Kenmerken
  • speelgelegenheid
  • verhuur van tenten
  • toegang tot natuurwater
Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

988 route de Die
26340 Espenel
Drôme, Auvergne-Rhône-Alpes

websitecontact

(t) +33475217448

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Aanbod en beschikbaarheid

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Reacties op deze camping

erg goed

Hele fijne camping met hele ruime plekken, met of zonder schaduw. Fijne gastvrije jonge eigenaren. Vriendelijke kampeerders, waarvan de meeste er al jaren komen. Iedereen is welkom en kinderen kunnen lekker dollen in/aan de rivier of in de bosrand of rond de tafeltennistafel. s Avonds lekker een kampvuur/BBQ maken langs het water hoewel dit eigenlijk niet mag (oppassen dus voor brand). Er zijn verscheidene goede restaurantjes (van Die tot Crest). In de schitterende omgeving kun je paragliding, kano�n, fietsen, genieten van de Clairette de Die, naar de traditionele (rommel)marktjes en niet te vergeten de dorpsfeesten die vaak tot diep in de nacht duren. Een topvakantie voor echt heel weinig geld. En bij dit alles vrijwel altijd zon!!!
Door: Mark, camping bezocht in juli 2012

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping