FR
Middelgrote, luxe camping in Gaugeac, Dordogne:

Camping Le Moulin De David ****  (bekijk detailkaart)

Camping Le Moulin De David, Gaugeac05-2019 | De camping ligt midden in de natuur, ver van de departementale wegen, de rust van deze plek wordt enkel verstoord door het getjilp van krekels en het gekabbel van het beekje dat er doorheen stroomt. >>

Kenmerken

zwembad
speelgelegenheid
restaurant, bar, snacks
verhuur van tenten
verhuur van (sta)caravans
toegang tot natuurwater
Tip: Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

24540 Gaugeac
Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

websitecontact

(t) +33553226525

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Aanbod en beschikbaarheid

Vandaag is het: 31-03-2020
Camping Le Moulin De David, Gaugeac

Meer over Camping Le Moulin De David

Camping Moulin de David is een juweeltje dat is weggestopt in een smal dal in de buurt van Monpazier, zo’n dertig kilometer ten zuiden van de rivier. De camping heeft zich moeten aanpassen aan de natuurlijke omgeving: het is een smalle, enorm langgerekt terrein met aan weerzijden oprijzende hellingen. In feite volgt de camping de loop van het beekje Le Soulauret. Dat beekje (het is beschermd: er zitten visjes in maar die zijn te klein om ernaar te mogen vissen) geeft op verschillende plekken de camping net dat beetje extra karakter. De eigenaar is een kordate, enorm vriendelijke man, die er duidelijk alles aan doet om zijn camping in de best mogelijk staat te houden. De camping biedt diverse safaritenten te huur, waarvan enkele behoorlijk fors en luxueus zijn uitgevoerd (met bijvoorbeeld eigen sanitair). Je vindt er bovendien twee zwembaden, waarvan er eentje een mooi natuurlijk zwembad is, dat wordt gevoed door water uit de beek (elke zaterdag wordt het gelegd, gezuiverd en opnieuw gevuld dus dan kun je er even niet zwemmen). Een deel van het seizoen kun je in de campingwinkel de zelf geteelde biologische groenten kopen. Of je kunt er heerlijk van eten in het mooie, volwaardige restaurant (La Table du Moulin) op de camping.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Niks vergeten op vakantie?

Vertel ons waarheen je gaat; hoe, wanneer en wat je wilt doen, dan helpen wij bedenken wat je moet meenemen op reis. Samoon.nl maakt persoonlijke paklijsten voor jou en je gezin.

Reacties op deze camping

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping