FR
Kleine camping in Cherveix Cubas, Dordogne:

Camping Le Clupeau ***  (bekijk detailkaart)

Camping Le Clupeau, Cherveix Cubas06-2019 | Camping Le Clupeau ligt op slechts 300 meter van het dorp Cherveix-Cubas in de Zwarte Perigord, ten oosten van Périgueux, de hoofdstad van de Dordogne, en ten noorden van Montignac-Lascaux en het middeleeuwse stadje Sarlat. Ver weg van de drukte en het lawaai, op slechts een steenworp afstand van het beroemde kasteel van Hautefort, camping Le Clupeau, aan de oevers van de rivier Auvézère met zijn oude molen en stuwmeer, geeft een gevoel van welzijn, rust en frisheid. Of het nu met het gezin is of onder vrienden, de jong en niet zo jong zijn blij dat Le Clupeau een onvergetelijke vakantie maakt! Ruime en semi-schaduwrijke plaatsen zijn beschikbaar voor campers en caravaners, evenals de comfortabele, goed uitgeruste mobilhomes. Ter plaatse kunt u een moment van aangename ontspanning doorbrengen op het terras van de bar met uitzicht op de Auvézère en het prachtige reservoir en de gevoede molen van Le Clupeau bereiken. In het restaurant, in de eetkamer of op het terras, kunt u genieten van de smaken van specialiteiten die de gastronomische reputatie van de Perigord hebben gemaakt. >>

Kenmerken

bar, snacks
verhuur van (sta)caravans
toegang tot natuurwater
Tip: Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

24390 Cherveix Cubas
Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

websitecontact

(t) +33553516626

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Niks vergeten op vakantie?

Vertel ons waarheen je gaat; hoe, wanneer en wat je wilt doen, dan helpen wij bedenken wat je moet meenemen op reis. Samoon.nl maakt persoonlijke paklijsten voor jou en je gezin.

Reacties op deze camping

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping

Te doen in de omgeving...

Les Jardins de Imaginaire
website
Chateau de Hautefort
website