FR
Kleine camping in Saint-Désiré, Allier:

Domaine Bonneblond ***  (bekijk detailkaart)

Domaine Bonneblond, Saint-Désiré01-2020 | Centraal gelegen op het landgoed Bonneblond ligt onze camping met ruime plekken voor de kampeerder die van de natuur en rust houd. Het is een plek waar jong en oud zich kunnen verwonderen over de ongereptheid en ruimte van het Franse platteland. Een nieuw sanitair gebouw met twee douches, twee toiletten en twee wastafels voor de dames en twee douches, twee toiletten, een urinoir en twee wastafels voor de heren. Alle wasbakken hebben warm en koud water en de douches zijn door middel van een drukknop te bedienen. Buiten is er de mogelijkheid om af te wassen, er zijn twee watertappunten en een stortplaats voor het chemisch toilet in het midden van het terrein is een trampoline, een klimtoestel voor de kinderen en een vuurplaats voor zwoele zomeravonden om een kampvuur heen, voor een goed gesprekken en gezelligheid. Ervaar de romantische zonsondergang, de schitterende sterrenhemel en geniet van de prachtige zonsopkomst in een fantastische omgeving, waar stilte nog te vinden is. >>

Kenmerken

zwembad
speelgelegenheid
bar
verhuur van tenten
Nederlandse eigenaren
Tip: Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

03370 Saint-Désiré
Allier, Auvergne-Rhône-Alpes

websitecontact

(t) +33606454897

Onderdeel van: BoerenBed

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Niks vergeten op vakantie?

Vertel ons waarheen je gaat; hoe, wanneer en wat je wilt doen, dan helpen wij bedenken wat je moet meenemen op reis. Samoon.nl maakt persoonlijke paklijsten voor jou en je gezin.

Reacties op deze camping

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping