Kleine, eenvoudige camping in Pradelle, Drôme:

Moulin De Pradelle *  (bekijk detailkaart)

12-2020 | Op 3 hectare aan de rand van een rivier, geniet van onze kleine camping met een zwembad, ons huisje, onze guesthouses en onze frame tenten te huur, en bezoek de natuurlijk bewaard gebleven site van de vallei van Roanne. >>

Kenmerken
  • zwembad
  • verhuur van huisjes
Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

26340 Pradelle
Drôme, Auvergne-Rhône-Alpes

websitecontact

(t) +33475216996

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.
Moulin De Pradelle, Pradelle

Meer over Moulin De Pradelle

Na een prachtige rit van Espenel aan de rivier, door de heuvels ten zuiden ervan, kom je na pakweg dertig minuten aan bij Moulin de Pradelle. Dit is een camping middenin de natuur waar je rust kunt vinden, ver van de toeristische drukte. Het is er eenvoudig (De Pradelle heeft opzettelijk geen Wi-Fi), maar je hebt wel de beschikking over een zwembad en een klein restaurantje. Omdat het een biologisch bedrijf is worden veel ingrediënten voor het eten in de omliggende regio gekocht of uit de eigen moestuin gehaald. En elke ochtend wordt hier vers, eigen brood gebakken. De camping is prettig nonchalant opgezet, voelt ruim aan en wordt veel bezocht door fietsers en wandelaars. Wat mij betreft een aanrader.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen.

Reacties op deze camping

goed

We zijn dit jaar 2014, naar deze camping geweest en dit is ons zeer goed bevallen. We gaan volgend jaar terug! Alle vorige recensies gingen over een onvriendelijke eigenaar, maar goed nieuws, er zijn nieuwe eigenaars. Zeer vriendelijke mensen die dag en nacht klaar staan voor je. Het sanitair was zeer proper, schoenen moesten uit en iedereen hield zich eraan. In begin eventjes wennen, maar eigenlijk was dit super. Geen kinderanimatie, super. Mooi groot zwembad en veel natuur. Kids hebben er kampen gebouwd enz... Eigen broodbakkerij met elke dag vers brood, biologische groentjes te koop van eigen kweek. Een ecologische en zeer rustige camping. Groot terrein met zeer ruime plaatsen. De natuur is magnifiek. Enig nadeel, om grote boodschappen te doen moet je een driekwartier rijden, dus organiseren. En de prijs zou toch ietsjes naar beneden kunnen. Voor sporters en natuurliefhebbers, een AANRADER!!!
Door: Joury Stroobant, camping bezocht in juli 2014

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping