Middelgrote camping in Trebeurden, Côtes-d'Armor:

Camping L'Espérance ***  (bekijk detailkaart)

01-2023 | De camping is ideaal gelegen langs de beroemde GR34 in Penvern, tussen Trébeurden en Pleumeur-Bodou. Bij de ingang van Île-Grande, tegenover downstream island waar koning Arthur zou rusten, geniet u van de magie van de baai met zijn spectaculaire getijden en zanderige baaien. Kleine traditionele 3* camping met uitzicht op zee en directe toegang tot het strand van Trébeurden. Zonder zwembad, zonder animatie, voor een ontspannen verblijf voeten in het water. Open van 1 april tot 05 november 2023 *** Veilig online boeken en betalen. Op de GR34 en op minder dan 300m van de fietspaden en greenways, is onze camping ideaal gelegen voor een etappe tussen Trébeurden en Trégastel. U kunt genieten van de tour van Île-Grande, een prachtige wandellus van 10 km vanaf de camping, zonder het gewicht van uw tassen op uw rug! Wij bieden diensten aangepast aan de behoeften van wandelaars en fietsers: ontbijt, barbecues, taxi-bagage, reparatieset, onderdak, drogers, supermarkt... en natuurlijk de bar! U kunt uw staanplaats online boeken, zelfs voor één nacht. Wij bieden ook ongewone accommodatie 's nachts: Les Kabanes: voor koppels met of zonder kinderen. Les Kabines: voor groepen tot 4 personen. De Karavanes: voor koppels alleen of met een extra persoon. Kies een van onze stacaravans voor uw vakantie! >>

Kenmerken
  • speelgelegenheid
  • toegang tot natuurwater
  • verhuur van caravans, huisjes
  • winkel(tje), broodservice
  • bar
  • fietsverhuur
Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

86 Corniche de Goas Treiz
22560 Trebeurden
Côtes-d'Armor, Bretagne

website

(t) +33296919505

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Te zien en te doen in de omgeving

Baie de Lannion · Plage de Trestel: Strand aan de noordelijke kust van Bretagne

Geef ook je mening

Camper of caravan?

Campers zijn populairder dan ooit. Gaat de camper de goede oude caravan vervangen? Wat zou jij kiezen, als prijs geen rol speelt: camper of caravan?

Over de omgeving zegt deze camping:

Découvrez la Côte de Granit Rose : Ploumanac'h, Perros-Guirec, Lannion, Trégastel, Pleumeur-Bodou et Trébeurden. Profite des plages de sable fin et de l'eau turquoise de la baie entre l'Ile-Grande et Landrellec, des nombreuses activités, promenades et loisirs. Vous pouvez louer des vélos, kayaks et puddle à proximité du camping.

Foto’s van Camping L'Espérance

Voor deze camping zijn nog geen foto's geplaatst. Bekijk hier de foto's van de campings in de buurt.

foto's van campings in de buurt

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen.