FR
Kleine, eenvoudigecamping in La Cote-d'Aime, Savoie (open in de winter) :

Camping Le Bioley *  (bekijk detailkaart)

02-2021 | In het hart van de Tarentaise in de Savoie, halverwege tussen Moutiers en Bourg-Saint-Maurice aan de Versant du Soleil, met uitzicht op La Plagne net boven het dorp Aime, ligt het dorpje La Cote Aime. Camping Le Bioley is gelegen boven het dorp, in een natuurlijke en rustige omgeving voor een aangenaam verblijf in de bergen. >>

Kenmerken
  • zwembad, speelgelegenheid
  • verhuur van caravans, huisjes
  • snacks
  • geopend tijdens de winter
Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

La Petite Bergerie
73210 La Cote-d'Aime
Savoie, Auvergne-Rhône-Alpes

websitecontact

(t) +33479097889

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.
Camping Le Bioley, La Cote-d'Aime

Meer over Camping Le Bioley

Niet ver van Bourg-Saint-Maurice, hoog op de hellingen boven het dorp Aime, ligt deze charmante kleine camping. Het is er vrij eenvoudig: er is een klein speeltuintje, een bescheiden zwembad, en je kunt er (stevige) pizza’s en friet eten. Maar simpel als het is: alles is uitstekend in orde, schoon en goed onderhouden. Er is voldoende groen, de plaatsen zijn ruim en de meeste hebben een schitterend panorama. De ligging is de sterkste kant van Le Bioley; je hebt niet zo heel vaak zo’n mooi uitzicht vanaf je kampeerplek, direct op het dal en de tegenoverliggende bergen. Tel daarbij op de vriendelijke eigenaren en de ideale ligging als uitvalsbasis voor de vele bergwandelingen in de buurt, en je hebt wat ons betreft een echte aanrader.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Reacties op deze camping

erg goed

Een prachtig plekje, behoorlijk hoog op de berg. Veel plaatsen met schitterend uitzicht over het dak. Vriendelijke eigenaren. Een petit-restaurant met pizza en frites. Klein maar leuk zwembad. Een goeie mix van Fransen, Nederlanders en een paar Belgen. Wat ons betreft een aanrader.
Door: Bob, camping bezocht in juli 2017

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping