Middelgrote camping in Aze, Saône-et-Loire:

Camping Des Grottes ***  (bekijk detailkaart)

05-2023 | Thierry en Marie-France heten u van harte welkom op hun Camping Les Grottes met activiteiten en zwembad in Azé U bent in een unieke site waar fauna en flora bloeien in het hart van 2000 jaar geschiedenis. In het hart van de prehistorische site van de grotten van Azé, door naar ons toe te komen, komt u om uw geschiedenis te ontmoeten. De camping is zeer bosrijk, 1u3a aan de rand van de Mouge en doorkruist door de heropleving van de grotten van Azé. De 77 plaatsen zijn ruim en afgebakend, rijk aan ontmoetingen en schepper van herinneringen. Deze authentieke camping is ideaal voor liefhebbers van ongerepte natuur. We delen de site met een veelheid aan vogels en eekhoorns. Wij stellen u 2 sanitaire blokken en faciliteiten ter beschikking aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit. Toegang tot het dorp Azé, 5 minuten, groen station, kan te voet of met de fiets worden gedaan. U vindt er veel winkels. >>

Kenmerken
  • zwembad, speelgelegenheid
  • verhuur van caravans, tenten
  • winkel(tje), broodservice
  • restaurant, bar
Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

180 allée des grottes Rizerolles
71260 Aze
Saône-et-Loire, Bourgogne-Franche-Comté

website

(t) +33385333648

COVID-maatregelen Camping Des Grottes: Port du masque obligatoire dans les lieux clos. Gel hydroalcoolique à disposition et en vente aussi à l'épicerie. Passe-sanitaire à présenter à votre arrivée. Respect des distanciations 1 mètre minimum.

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Geef ook je mening

Camper of caravan?

Campers zijn populairder dan ooit. Gaat de camper de goede oude caravan vervangen? Wat zou jij kiezen, als prijs geen rol speelt: camper of caravan?

Heb je hier al naar gekeken?