Middelgrote camping in Lalley, Isère:

Camping Belle Roche ***  (bekijk detailkaart)

06-2020 | Gelegen in een beschermde omgeving, ver weg van lucht- en zichtvervuiling. Kunt u genieten van een schitterend uitzicht overdag en een indrukwekkende sterrenhemel in de nacht. Gelegen op 800 m hoogte, tussen de Vercors en het Parc des Ecrins, biedt camping Belle Roche u 56 ruime kampeerplekken en verhuur van stacaravans, allemaal in een natuurlijke omgeving met rondom bergen. En voor gasten die de voorkeur geven aan een bijzonder vakantieverblijf hebben wij een POD. >>

Kenmerken
  • zwembad, speelgelegenheid
  • verhuur van caravans
  • restaurant, bar
Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

38930 Lalley
Isère, Auvergne-Rhône-Alpes

websitecontact

(t) +33476347533

Onderdeel van: Campings Sites & Paysages

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Beschikbaar op Camping Belle Roche

Vandaag is het: 16-04-2021
Camping Belle Roche, Lalley

Meer over Camping Belle Roche

Camping Belle Roche in Isère is mooi aangelegd, met ruime plaatsen, veel groen en veel speelruimte. Je zult er geen waterglijbaan, waterkasteel of animatie vinden, maar het is niettemin een echte familiecamping. Er is een zwembad, er zijn speeltoestellen op een uitgesproken groot speelveld in het midden van de camping en er zijn flink wat kinderen. Wat ons opviel is dat je daar later op de avond niets meer van merkt: het geluid van spelende kinderen maakt dan plaats voor de krekels en alles komt tot rust. De camping regelt brood voor je ontbijt maar heeft geen winkeltje (daarvoor moet je in het dorp zijn, of in Mens, op 20 minuten rijden). Er is een restaurantje, met prima eten voor een bescheiden prijs.

Te doen in de buurt?
Hou er rekening mee dat je voor veel dingen wel eventjes moet rijden. Maar er is genoeg te doen: je kunt er mooi fietsen en wandelen, bijvoorbeeld bij de Col de l’Arzelier, waarvandaan je met een stoeltjeslift (zo ongeveer de enige die hier in de zomer open is) een mooi wandelgebied bereikt. Vanuit Gresse-En-Vercors kun je een richel op wandelen waar je een prachtig uitzicht hebt. Of je kunt naar de Passerelle de l’Ebron / Du Drac, twee imposante hangbruggen over het Lac de Monteynard. Niet ver van de camping heb je een mooie plek aan de rivier, waar officieel niet gezwommen mag worden maar daar lijkt niemand zich iets van aan te trekken, zeker de Fransen niet. Het is er goed toeven op een van de rotsen langs het frisse water. In Saint-Michel-les-Portes heb je een mooi klimbos, het Parcours Aventures Trièves. En vergeet niet dat je hier vrijwel aan de rand van Isère kampeert: met een uurtje rijden naar het zuiden ben je al in de Drôme, waar je prachtig kunt kanovaren. De weg vanaf de camping naar Die in de Drôme is, met de Gorges des Gâts, op zich de moeite al waard. Ook mooi: rij via de Col de Menée naar Vallon de Combau en wandel vanaf daar omhoog naar Pas de l’Essaure: marmotten, veel cirkelende gieren en prachtige uitzichten.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen.

Reacties op deze camping

goed

Ik vergeet te zeggen: het is dan wel een familiecamping met veel kinderen, maar ik heb echt nooit iets gemerkt van kinderen die laat op de avond nog lawaai maken (dat is weleens anders op sommige campings). Heel goed.
Door: Frank, camping bezocht in augustus 2018

goed

Een echte familiecamping. Midden op het terrein is een grote open ruimte waar kinderen kunnen spelen. De plaatsen zijn goed ruim, met vaak voldoende schaduw (al verschilt dat nog wel). Vaak proberen campings het uiterste uit hun ruimte te halen, maar hier gaan ze er royaal mee om, waardoor alles een ruim, prettig, rustig karakter krijgt, met veel struiken rond de plekken. Het sanitair is redelijk netjes maar kan wel een goeie opknapbeurt gebruiken. Er is een gezellig terras naast het zwembad, wat je eenvoudig maar lekker kunt eten.
Door: Frank, camping bezocht in juli 2018

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping