FR
Kleine, eenvoudige camping in Gerbepal, Vosges:

Camping Les Trexons **  (bekijk detailkaart)

Camping Les Trexons, Gerbepal01-2020 | De camping is een rustige familiecamping; 45 plaatsen (100-200 m2) voor tent, caravan en kleine camper,gelegen in het mooie groen van de Hoge Vogezen. Deze kindervriendelijke camping, 3 ha groot, bezit 3 verschillende velden met elk zo'n 15 plaatsen, een speelweide, speeltuinen met volop speelwerktuigen voor jong en oud en visvijver (1200 m2). Verspreid een aantal picknick-tafels. Het luxe sanitair (2010) bestaat uit 6 toiletten, 6 douches en 2 familiedouches(!) en wastafelcabines. Tevens is er een mindervalide-badkamer aanwezig. Warm water is gratis. Op de receptie elke morgen (m.u.v maandag) vers brood. Verder ijs en dranken te verkrijgen. 1x per week frites, 1 x per week Pizza!! In hoogseizoen eens in de twee weken bezoekt circus Royal de camping en is er een wijnproeverij. Tegen kleine vergoeding wasmachines en droger en WiFi. Verhuurmogelijkheden Mtb's, caravans en tenten, hengels+ benodigdheden. Nederlandse eigenaren spreken naast Nederlands ook Engels, Frans en Duits. >>

Kenmerken

speelgelegenheid
bar
verhuur van tenten
Nederlandse eigenaren
Tip: Campings bieden vaak niet alle diensten in elke maand van het jaar aan. Controleer dat altijd voor je boekt.

Adresgegevens

36 Les Trexons
88430 Gerbepal
Vosges, Grand Est

Geopend: 15-4 tot 25-10

websitecontact

(t) +33329507492

Alle gegevens zijn onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst alle gegevens bij de camping zelf.

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen. In elke mailing staat een link waarmee je je direct kunt uitschrijven.

Niks vergeten op vakantie?

Vertel ons waarheen je gaat; hoe, wanneer en wat je wilt doen, dan helpen wij bedenken wat je moet meenemen op reis. Samoon.nl maakt persoonlijke paklijsten voor jou en je gezin.

Reacties op deze camping

Ben je al eens op deze camping geweest?

geef je mening over deze camping

Te doen in de omgeving...

Château du Haut-Kœnigsbourg
website