Kampeerplekken, huisjes en huurtenten rond Orpierre

Campings in de omgeving van Orpierre die van 09 juli 2022 tot 16 juli 2022 nog plekken beschikbaar hebben*.

Camping Les Noyers, OrpierreIdeaal gelegen in het zuiden van het departement Hautes-Alpes, tussen de bergen van de Alpen, de Provence en het regionale natuurpark Baronnies Provençales. Het kleine dorpje Orpierre is een hotspot voor rotsklimmen met zijn kliffen met uitzicht op de Ceans-vallei.
  Natuurpakket (1 tent, caravan of camper / 1 auto)
  € 84,00
      website
  Camping Princes D'Orange, OrpierreWe heten u hartelijk welkom op onze camping Les Princes d'Orange, gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving met 124 hectares aan schaduwrijke en afgebakende staanplaatsen! Onze terrassencamping beschikt over staanplaatsen op meerdere terrassen met een schitterend uitzicht op ons dorp Orpierre.
  • zwembad, speelgelegenheid
  • verhuur van caravans
  • >>
  Standplaats Confort
  € 175,00
  Coco Sweet 16m² - zonder privé sanitair
  € 455,00
  Family Classic 26m² - uitzicht op de tuin - airconditioning + TV
  € 665,00
  Camping De Monteglin, Laragne Monteglin
  Camping De Monteglin ***
  In het zuiden van het departement ‘Les Hautes Alpes‘, temidden van een overweldigende natuur en wildernis, vindt u camping Montéglin op een afstand van 500 meter verwijderd van het centrum van Laragne... >>
  • zwembad, speelgelegenheid
  • verhuur van caravans
  • >>
  Camping Les Noyers, Orpierre
  Camping Les Noyers *
  Ideaal gelegen in het zuiden van het departement Hautes-Alpes, tussen de bergen van de Alpen, de Provence en het regionale natuurpark Baronnies Provençales. Het kleine dorpje Orpierre is een hotspot v... >>

   *) Alle gegevens zijn onder voorbehoud. We kunnen de juistheid van de gegevens niet garanderen. Controleer voor je vertrekt altijd eerst het aanbod bij de camping zelf.