Twee mooie kleine campings met uitzicht over zee

09-2021  |  Frankrijk

Aan de noordwestelijke kust van Bretagne vind je deze twee kleine campings met uitzicht over zee, vlak bij elkaar en vlak bij het strand.

Iets verder landinwaarts ligt Camping Armor Loisirs Deze twee campings hebben nogal wat met elkaar gemeen. Camping Roz Ar Mor en Camping Le Kerdual zijn beiden klein (ruim minder dan vijftig plekken), en eenvoudig. Beiden hebben vriendelijke eigenaren. En beiden hebben een heerlijk uitzicht over de baai. Het strand is binnen handbereik: een mooie boog van zand en wat stenen, gericht op het zuidwesten en beschut door de omliggende hellingen.

Als je niet per sé aan deze baai hoeft te staan maar ook wel in de wijdere omgeving rond Trebeurden een plekje zou willen hebben, kijk dan even hier naar de beschikbare plekken in de streek eromheen. Of kijk even naar een paar van onze favorieten die we verzameld hebben tijdens een lange rit langs de Bretonse kust.

Het strand bij Trebeurden in BretagneHet strand bij Trebeurden in Bretagne
Uitzicht vanaf Roz Ar MorUitzicht vanaf Roz Ar Mor

Gevonden campings: 2

Camping Roz Ar Mor, TrebeurdenOp een uitzonderlijke locatie, op het zuiden met uitzicht op zee op de baai van Lannion. Op het wandelpad, GR34, is geschikt voor wandelaars. 30 plaatsen en 8 stacaravans met uitzicht op zee. Het zand... >>
  • verhuur van caravans
  • >>
Camping Le Kerdual, TrebeurdenIn een groene omgeving, op het zuiden, met een panoramisch uitzicht op de baai van Lannion, en met directe toegang tot het strand van Pors Mabo aan de onderkant van de camping. Wij bieden 26 plaatsen,... >>
  • toegang tot natuurwater
  • verhuur van caravans, huisjes
  • >>

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen.