Overnachten in Frankrijk, op weg naar Spanje

Ga je met de auto op weg naar Spanje, om een zonnige vakantie door te brengen ergens aan de Costa del Sol - Benidorm, Alicante, misschien Barcelona ? Of naar het uiterste zuiden van Frankrijk, richting Perpignan? Dan kun je onderweg wel wat nachtrust gebruiken.

De twee belangrijkste autoroutes naar Spanje zijn toch wel die langs Luxemburg - Dijon - Lyon - Montpellier richting Gerona; en die langs Antwerpen - Parijs - Clermont-Ferrand - Millau - Béziers en verder Spanje in.

bekijk op de kaart Misschien zet je liever je tanden in het stuur en stamp je in één keer door naar je bestemming. Kan. Maar beter én prettiger is natuurlijk een plekje om te overnachten, niet te ver van de snelweg. Zodat je een goede nachtrust krijgt na een fatsoenlijke maaltijd. Al dan niet met de eerste gegrilde kip of het eerste glas wijn van de vakantie.

Wij hebben hier langs beide routes een flink aantal campings voor je verzameld. Allemaal volgens ons op nog enigszins redelijke afstand van een snelwegafslag.

De brug bij Millau, op de route naar Zuid-Frankrijk en SpanjeMillau
overzichtskaart

campings in dit gebied

Dat is te veel om te tonen.
zoom

Zoals altijd: we controleren onze gegevens zo vaak mogelijk, maar alle informatie op onze site is onder voorbehoud. Controleer voor je vertrekt altijd eerst de gegevens bij de camping zelf.

Campings:

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen.

Geef ook je mening

De Pyreneeën

De Pyreneeën: een indrukwekkend, ongerept gebergte. Maar.. te ver weg voor een kampeervakantie?