Kamperen met uitzicht over het Lac de Sainte Croix

In de Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur, ligt Camping L'Aigle op enige afstand van het Lac de Sainte Croix. De camping ligt hoog boven het meer en biedt veel plekken met een prachtig uitzicht over het meer en de omliggende heuvels.

De camping ligt op een fors terrein en een groot deel daarvan is bestaat uit kris kras aangelegde terrassen. Als je langs het restaurant de camping op rijdt, kom je eerst op het hoge gedeelte dat vooral groen is en veel schaduw biedt. Wat lager wordt het terrein opener en krijg je meer uitzicht over de omgeving.

bekijk op de kaart Overal is het netjes en goed onderhouden. Dat geldt voor de plaatsen het sanitair de speeltoestellen de kleine hutjes die je kunt huren en het restaurant. Nog heel even over het restaurant: ga op zijn minst één avond daar op het terras iets eten of drinken, want eten met zo'n uitzicht is echt een plezier.

In deze omgeving liggen natuurlijk meer camping. Je vindt hier alle campings rond het Lac de Sainte Croix en hier de campings in de Provence.

overzichtskaart

campings in dit gebied

Dat is te veel om te tonen.
zoom

Campings:

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen.

Geef ook je mening

De Pyreneeën

De Pyreneeën: een indrukwekkend, ongerept gebergte. Maar.. te ver weg voor een kampeervakantie?