Een mooi plekje op de oever van de Drôme

De Drôme is een heerlijk gebied om te kamperen en vakantie te vieren. We hebben er al eens eerder enthousiast over geschreven. Het is een geweldige combinatie van mooi landschap, mooi weer en een rivier die alles met elkaar verbindt.

bekijk op de kaart Middenin dat prachtige gebied én direct aan de waterkant ligt La Clairette, een eenvoudige maar mooi aangelegde camping in een bocht van de rivier de Drôme. De ligging aan het water verzekert je van verkoeling in dit gebied waar het flink warm kan worden. Bovendien zit je niet ver van een plek waar je kano's kunt huren - iets dat je hier zeker een keer wilt proberen (een klein stukje naar het westen ligt bijvoorbeeld Canoë Drôme.

Lees ook even de kampeertips van Lisette van Tipsfrankrijk.nl over dit gebied.

Rij nog iets verder naar het westen en je komt in het charmante stadje Crest, met leuke terrassen en een burcht die boven de stad uittorent. Of volg de rivier naar het oosten, waar het plaatsje Die ligt.

Gevonden campings: 1

Camping La Clairette, EspenelEenvoudige, rustige camping in het hart van de Drôme-vallei. Gelegen aan de rivier, heet onze camping u welkom voor een rustige vakantie. Camping Clairette ligt in de semi-bergachtige regio Diois, in ... >>
  • speelgelegenheid
  • toegang tot natuurwater
  • verhuur van tenten
  • >>

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen.

Geef ook je mening

Camper of caravan?

Campers zijn populairder dan ooit. Gaat de camper de goede oude caravan vervangen? Wat zou jij kiezen, als prijs geen rol speelt: camper of caravan?