Campings met toegang tot natuurwater

Natuurwater. Soms is het niet meer dan een klein beekje of vennetje. Soms is het een van de grotere meren of bekende rivieren. Soms de Atlantische Oceaan of Middellandse Zee.

Wat het ook is, verspreid over heel Frankrijk vind je letterlijk honderden campings met hun eigen toegang tot natuurwater. Water waar je kunt zwemmen, roeien, suppen, vissen of zeilen. Of met je kinderen een dammetje in kunt bouwen.

bekijk op de kaart Hoe het er ook uitziet, voor veel mensen gaat een beetje natuurwater altijd boven een zwembad. Als jij er ook zo over denkt, bekijk dan ons overzicht van campings - verspreid over heel Frankrijk - met hun eigen toegang tot natuurwater.

Bijvoorbeeld: Camping Du Lac

Van Nederlandse eigenaren, een terrassencamping in de Limousin, aan de rand van een meertje. Op de camping zelf kun je ondermeer waterfietsen en kano's huren.

Minicamping Pebru, in de Corrèze

Een mooi, rustige plek is Pebru (ook Nederlandse eigenaren), met maar 10 plaatsen en een privémeertje waaraan enkele wildkampeerplekken liggen.

In de Dordogne ligt (weliswaar niet aan de Dordogne-rivier zelf, maar aan het riviertje de Auvézère wat meer naar het noorden) Camping Le Clupeau.

Dichter bij huis kun je ook aan het water kamperen: bekijk deze Nederlandse camping aan het water eens.
overzichtskaart

campings in dit gebied

Dat is te veel om te tonen.
zoom

Campings:

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen.

Geef ook je mening

Inflatie..

Het leven wordt snel duurder. Zal dat je vakantieplannen voor 2024 beïnvloeden?