Campings aan het strand: Atlantische kust

In de kuststrook langs de Atlantische oceaan liggen enorm veel campings. Maar wil je een camping die direct aan of vlakbij het strand ligt, dan is het aanbod een stuk kleiner.

bekijk op de kaart We hebben hier een overzicht voor je samengesteld, van Brest in het noorden tot de beroemde badplaats Biarritz in het zuiden. Ruim vijftig campings vind je hier, allemaal vlakbij het strand.

In Morbihan, niet ver van bekende plaatsen als Carnac en Quiberon, kun je bijvoorbeeld naar Camping La Plage (4 sterren, 200 plaatsen). Je wandelt direct vanaf de camping het strand op.

Zuidelijker, op het populaire en zonnige schiereiland Ile de Ré ligt de Camping Huttopia Côte Sauvage - Ile De Ré (drie sterren, 150 plaatsen), waar sommige plekken uitkijken over het strand en de Atlantische Oceaan.

Nog verder naar het zuiden, pal achter het beroemde hoogste duin van Europa, dune du Pilat, ligt Camping De La Dune (3 sterren, 200 plaatsen).

Of kijk eens bij Camping Soulac Plage (vier sterren), bij Soulac Sur Mer, direct aan het strand, mét een groot zwembad (deels overdekt), restaurant en animatie voor de kinderen.

Finistère, BretagneFinistère, Bretagne
overzichtskaart

campings in dit gebied

Dat is te veel om te tonen.
zoom

Campings:

Kampeerideeën

Eén keer per jaar, in het voorjaar, sturen we een mail rond met kampeerideeën voor de komende zomer. Schrijf je ook in!

We gebruiken je adres alleen hiervoor en delen het niet met anderen.

Geef ook je mening

De Pyreneeën

De Pyreneeën: een indrukwekkend, ongerept gebergte. Maar.. te ver weg voor een kampeervakantie?